Sommarland, hand i hand...

Kom att tänka på sommarlandslåten, helt underbar. Ska nog ta och lyssna på den nu medan jag skriver. Passar rätt bra nu eftersom min sista dag på jobbet var igår, så då får man fira lite med att lyssna på det gudomliga musikstycket.

Kommer att sakna alla härliga idioter på sommarland. Tur att man träffar dem en gång till i alla fall, den 20:e på avslutningsfesten. Trodde att en sommarlandsommar skulle vara skit, men "they proved me wrong" som man säger. Har haft riktigt skoj, hela sommaren. Nu har jag dessutom lärt mig att fullkomligt hata ungjävlar, eller "kickers" som de kallas här nere.

Avslutningsvis, eftersom Annika tjatar om att hon vill se ett avsnitt House MD innan jag drar iväg på läkarkoll, tänkte jag bara skriva en liten rad som kanske får en person att tänka till lite om den personen väljer att läsa min blogg:

När man behandlar sina vänner som små barn, bränner man som effektivast upp sina vänskapsband. Behandla dem jämnlikt och med respekt, så kan du få allt det du vill ha. TRO MIG!


Detta är i princip inte direkt
något riktat mot någon speciell utan mer en tankeställare för er som känner igen er i situationen.

Ville bara få ut det från mitt huvud, hoppas ingen tycker att jag är ond eller elak nu för att jag skrev så där. Blev bara så irriterad för en sak jag tänkte på att jag fick lov att uttrycka mina känslor på något sätt :/

Håll ett öga eller öra på bloggen så kanske ni hittar nått mys senare i veckan!

RSS 2.0