David är tillbaka!

Fan, tänkte skita i att nämna namn å skit i min blogg men det blir så krångligt. Nämner iaf. inte fulla namnet så ni som blir upprörda kan väl bli lite nerrörda istället.

Hur som helst
, David har kommit tillbaka så nu är det livat i Kurorten 2 igen. Jag gick och knackade på för ett tag sedan hos honom och fann en ilsken ryss på andra sidan dörren. Det var vår allas egen Miguel som hade anlänt i Davids fagra boning. Jag drog med grabbarna upp till min och Annikas lägenhet och kikade lite på Ace Ventura 1, samt några sköna trailers från årets E3-mässa. Gött gött.

Blev irriterad att jag råkade glömma av gårdagens blogg som jag hade börjat skriva på. Råkade stänga ner datorn innan jag hann spara. Skrev en massa roligt om Annika och hennes konstiga saker som hon brukar säga. Hon kallade mig något i stil med "en lesbisk hund, som blivit påsatt av en katt", vilket förvirrade mig en aning. :D

Är ledig i två dagar nu. GÖTT GÖTT! Fan ska softa och ta det lugnt. Morsan å farsan kommer ner imorrn så jag ska dra nytta av tillfället. Ska handla en massa sen ska jag fixa borrhål i väggen och i taket. Ska bjuda dem på mat också; Köttfärsbiffar med nån lidl-ostfyllning. Gott som fan måste jag säga.

Sådär, nu fick jag skriva av mig lite och samtidigt prova på ett nytt upplägg på bloggen, med fetstilt i början av varje stycke istället. Ser fränt ut. Ska se ifall det blir mer lättläst och lockande på det viset. =)

"if you want to talk to the dolphin, you talk to me!" - Ace Ventura 1 i en av de underbaraste bortklippta scenerna.

Har tråkigt...

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Försöker övertala Kata å Toad att kika över så de kan lära mig Magic. Verkar vara ett roligt tidsfördriv =). Vet inte om jag orkar gå å köpa mjölk heller, är en bit att gå och jag är hyffsat lat idag. Har inga pengar heller kom jag på nu så nu har jag en anledning till att låta "knasa" ordna mjölken.

Mjölk var det ja... hmm typ det enda maten som finns att laga är i princip falukorv och stuvade makaroner... eller köttfärssås och spagetti, vilket jag gärna lagar och tuggar sönder. Dock är intresset i hushållet inte lika stort längre för den sortens föda. Får väl göra stuvade makaroner då... men "knasa" får vänta tills hon kommer hem så hon kan ta med sig ett mjölkpaket. Jag kan gott och väl laga maten, bara jag slipper gå någonstans :D

Jag har tråkigt, hjälp mig!

Fan Nikodemus! Det börjar bli för normalt och tråkigt här, återvänd till din fagra PS3 och släpp in oss i värmen och in i de dåliga skämtens värld!

Blargh! - som Hamstern brukar säga, för nu ska jag återvända till min hästkorvsmacka, bye!

Me, myself and I!

Då var det dags igen. Tänkte berätta lite om mig själv i det här inlägget, men antagligen så känner de flesta redan till mig och mitt lamslagna psyke. ;)

Mitt namn är inte relevant, men ni kan kalla mig för Joakim Bergman. Jag föddes 1987, halv sex på morgonen på en fenomenalt underbar dag mellan den 19 och 21 oktober. Jag har en mamma och en pappa, två bröder och sju fostersyskon som vår familj tagit hand om under åren jag växt upp (nej, inte alla samtidigt - det vore groteskt!).

Jag är, kan man säga, en fantasifull liten utomjordling och studerar därför Dataspelsutveckling - Design i Skövde. Jag jobbar ideellt på ett spelnätverk och om några år förhoppningsvis på ett stort spelföretag som ha fett med cash!

Jag bor som ni kanske förstått, i Skövde. Stormtrivs med mina helt störda vänner och är sjukt besatt av min egna lilla virrhöna till flickvän :)

Jag gillar att rita, skriva, spela, bowla, åka skidor, bada, se på tv, gå på bio, ha sex (sju), säga att Ölf är Ölf och mycket annat fenomenalt.

That concludes this chapter in the days of my lives! See you next... time!

Grupptryckets födärv!


image3

Nu har även jag hoppat på den här tränden att börja skriva en "blogg". Känns som man faller för grupptrycket "once again". Jag som intalat mig själv att aldrig hoppat på den här skiten... jaja, here it is already!

Första inlägget borde ju vara väl genomtänkt och fenomenalt slående. Jag nöjer mig istället med att öppna balkongdörren och skrika tre gyllene ord - "ÖLF ÖLF ÖLF!".

Så var det med det, syns i nästa inlägg, då berättar jag lite mer om mig och min skrumplever (no, not really).

RSS 2.0