Halloween och städning å skit! =)

Alltså är jag störd eller känns det inte lite skönt att städa undan en massa skit och dumpa arslet i soffan och slå på tvn? Det var i princip vad jag hade tänkt göra idag men det gick åt helvette. Visst, jag fick städa bort en massa skit, men sen blåste fanfarerna för Ölf var på ingång.

Man fick väl lov att plugga ett tag, tills Ölf fick lov att galoppera med långa lansar iväg till sin tvätt och välsigna den en aning, för att sedan dansa bland schackpjäser och dricka glögg. Nej, vet faktiskt inte vad han gjorde efter han välsignat tvätten, men något gjorde han allt. Han är ju ändå Ölf!


Senare, när mitt arsle var bara några sekunder från soffdynan, slogs jag av en gammal kaninlort i ansiktet. Det är ju för fan i morgon vi ska ha läst alla noveller och kommenterat en av dem till kreativt skrivande -kursen. Till min stora fasa var en av novellerna 19 jävla sidor lång. Hur i helvete lyckas man skita ur sig 19 sidor text när minimum bara låg på 5 sidor. Visst, alltså jag brukar överdriva och punga ut det dubbla - Men vad fan, det fyrdubbla?


Hur som helst, nu har jag gnagt mig igenom samtliga sidor av samtliga noveller och även gestikulerat ner en massa kritik på en av dem. Skönt, nu kan jag sätta mig vid datorn och dominera min blogg en stund.


Just ja, det här blogginlägget skulle handla om halloweenfesten hade jag ju bestämt. Aja, bättre sent än aldrig...


HALLOWEENFESTEN!


Ja, som många av er visste så hade jag hade jag Halloweenfest igår. En riktigt HIT måste jag säga. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Haha!

Vi börjar med Robert, kvällens förste ankomst och kvällens sista fyllo!

Vad kan man säga, han är ju Robert =). Robban trillade in sådär några timmar innan festens start och hjälpte mig och annika att göra i ordning lite. Han var så snäll att han till och med ruskade filtarna, hoppas att det var en spännande upplevelse för Robert. Senare när Robban var färdigsminkad kan man inte tycka annat att han är stilig och gillar hjärnor. Ni som var där förstår nog vad jag menar. Om det fanns NÅGON hjärna Robban inte försökte sig på att mumsa i sig, så står jag här förbluffad med en gås i munnen. Robban var helskön hela kvällen. Det är faktiskt få personer som faktiskt kan vara sköna och fulla samtidigt, men Robban han kan han. Till och med tjatet om vad det var för jävla slips han hade på sig var skönt. Hmm det där lät inte riktigt rätt.Ölf var en annan utmärkande karaktär ifrån gårdangens rabalder.
Ja, vad kan man säga om Ölfs sminkning... jaao han har ju fixat det själv i alla fall. En bild säger mer än tusen ord:Synd bara att man inte fick med en bild på när jag försökte klämma ner honom i en väldigt liten kartong. Det såg... nej det finns inga ord som kan beskriva det, men vackert var det!

Karin, kvinnan som gillar hakor och flodhästgap.

Jag måste säga att Karin är fan grym på att rita serier. Hon hade ritat en liten miniserie om mig, Robban och Sara i födelsedagspresent, pluss gett oss några andra grejer. Tack så sjukt mycket Karin. Jag kommer att hålla den lilla boken nära mitt hjärta (nej inte innanför kallsongerna... eller... kanske!).

Förresten tack alla andra för presenterna också! Jag lovar att jag ska... eller nej det gör jag inte men jag kan titta på omslaget på de fyra biblarna jag fick. Men den där knullboken jag fick kommer ligga bredvid sängen ett bra tag framöver kan jag lova ;) HOHOHO!

Annika... oj oj oj, hetare kvinna får man leta efter!
Kan ju inte säga att Annika inte var GRYMT het igår. Hmm, kanske ska be henne ha på sig den utstyrseln lite oftare ;) hihi. Nä, men riktigt läcker var hon, min lilla prinsessa. Hmm... prinsessa? Betyder det att jag är Mario då? Han är ju... tjock!

Sist men inte minst, vill jag nämna... TOBBE!
Som fjädern i hatten på festen kom Tobbe/Lorenzo och gjorde en minst sagt... blodig entré. Vilken emogud! Haha så oftantligt snygg med allt detta blod. Titta själva, era as:
Nu vill Annika att jag ska äta med henne och se en film eller något, så nu hinner jag inte nämna fler folk, men kika gärna på bilderna jag slängt in här nedan:


Ja må han leva...

Då var man tjugo kanariefåglar gammal. Shit, jag börjar nästan redan få åldersnoja. Ingen tonåring längre. Men jag är i alla fall inte lika gammal som Claes, ursh.


Gud välsigne min käre bror, som donerat ett presentkort till mig i födelsedagspresent, på komplett.se. Nu kan jag äntligen köpa mina drömmars tangentbord. Måste dock lära mig att skriva ergonomiskt och utan kalkylatordel, vilket kommer att bli annorlund, men det får gå!

Mina föräldrar skickade
ett riktigt fint grattiskort till mig också, med fyra trisslotter i. Kortet var väldigt fint och helt korrekt på alla dess punkter. Ni som läst det förstår vad jag menar, haha :)

Har firat min födelsedag med att
gå till systemet, flörta med hon i kassan och köpt mig en fin liten whiskey. Av rekommendationer blev det en Glenfiddich, 12 årig. Passade även på att springa till JC och köpa en ny vinterjacka, samt till teknikmagasinet för en läcker UV-lampa som jag kan ha i taket.


När jag nu kom hem och läste min mail, rensade min spam som vanligt, kollade jag av en händelse på ett av spammailen. Hör och häpna på dagens marknadsföring via spam:

"You never believed that some medicine could open new possibilities to your penis. We offer MegaDik, that will fulfill all your sexual dreams. Your stick will be leader of the world!"


Snart
ska man iväg till Fredrik och Kim Kim och äta mat och mingla lite, ska bli skoj. Riktigt bra födelsedag, kan nästan inte bli bättre. Eller, jag hade ju kunnat vunnit något på trisslotterna eller varit hemma i dalarna med familjen, men annars tror jag inte den hade kunnat bli mycket bättre.

Jadu, det var allt för mig denna gång. Hej hopp!


RSS 2.0